ДЕРЕВЯННЫЕ ВНУТРЕННИЕ ДВЕРИ:

   Compania KADO produce Usi din lemn la comanda. Anume lemnul este materialul din care se recomanda a fi executate usile de interior. Pentru aceasta se foloseste lemnul de pin care ulterior se acopera cu furnir de stejar, frasin sau cires. Prelucrarea lemnului pentru fabricarea usilor se face pe utilaje performante germane si italiene ceea ce confera o precizie inalta si o calitate deosebita. 

Alegerea modelului dorit de Dumneavoastra la fel si personalizarea lui vor face ca usile din apartament sau casa sa fie unice in felul sau. La alegerea modelului de usi un lucru foarte important este stilul care o sa fie in locuinta DVS. La acest capitol ar fi bine sa va consultati cu Designerii Companiei noastre pentru a lua o decizie corecta. Daca sa vorbim la general se disting doua  categorii de stiluri de usi: - 1 Usi Clasice  -2 Usi moderne Exista si modele care nu impun un anumit stil sau mai bine zis neutre.

Nu in ultimul rand poate chiar cel mai important este culoarea. Aspectul si textura la Usile din lemn fiind redate de baiturile, vopselele si lacurile de cea mai inalta calitate produse la fabrica "ICA" din Italia. Gama foarte variata de culori incepind cu maro deschis spre maro inchis wenghe pina la culori albe bej. Toate nuantele suplimentar pot fi si cu patina aur argint negru. 

Vizitati Galeria Noastra de Usi unde am expus cateva din modelele executate si instalate de noi.

Usi de interior recent montate:

Usi de interior Chisinau
Usi din lemn ntural Chisnau
Usi sponate md
Usi la comanda md
Modele de usi interior Chisinau
Usi interior lemn Chisinau
Usi la comanda Chisinau preturi
Usi moderne md
Usi la comanda in Moldova
Usi interior albe